Inscriure’m

Curs d’esplai

Si et vols incriure, el període per apuntar-se al curs d’esplai és a principis de setembre. Estigues atent a la web la primera setmana i allà publicarem tota la informació. Si vols que ens posem en contacte amb tu pots deixar-nos el teu mail i t’avisarem quan comenci el període d’inscripcions.

De totes maneres les inscripcions al curs d’esplai són sempre presencials. Abans de que apuntar-vos volem que ens conegueu, que conegueu l’esplai i la parròquia i que estigueu convençuts de triar-nos.

Tot i que, com hem comentat, les dates de les inscripcions són el setembre, si queden places lliures en algun grup encara acceptem nens i nenes nous, fins a meitat de curs aproximadament. En aquest cas envie’ns un e-mail amb les dades del nen/a que es vol apuntar, i si hi haguessin places ens posariem en contacte amb vosaltres perquè passeu un dia per l’esplai a apuntar-lo.

 

Colònies

Les inscripcions de colònies són habitualment cap a mitjans del més de febrer.
Primer s’obren per aquells nois i noies que van a l’esplai i que van venir l’any anterior de colònies i uns dies més tard per a tots els nois i noies en general.

Per a més informació podeu consultar l’apartat d’estiu de la web aquí