Home Scaramouche de Dagoll Dagom
« Home »
gen 22nd, 2017 Desactiva els comentaris

Scaramouche de Dagoll Dagom

Tags
Share this

Benvolgudes famílies,

Aprofitant l’excursió dels nostres fills el cap de setmana del 18 i 19 de febrer, com ja és tradició, fem sortida plegats al teatre. El mar és com un desert d’aigua… o gairebé! Us proposem anar a veure SCARAMOUCHE de DAGOLL DAGOM.

Scaramouche, una gran comèdia musical d’aventures, amor i revolució

L’any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi.

En aquest context de revolta i canvis, Scaramouche, un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s’enfrontarà amb l’aristocràcia donant esperança a tothom.

 

Dia: Dissabte 18 de febrer de 2017

Teatre: Victoria (Av. Paral·lel, 65)

Sessió: 21:30h

Preu: 30 €/persona (ÉS PREU ESPECIAL PER A GRUPS)

 

Tots aquells que us animeu caldrà que us apunteu en aquest enllaç https://docs.google.com/forms/d/1g9905jNZbSCEr1NmUnOnWcWPziax1KbLcoQRtDxHJG4/edit?usp=drive_web i pagueu l’entrada el proper diumenge 29 de gener, a les 18:30h. en tornar de l’excursió, a la porta del l’esplai, us esperarem un grup de pares d’ESPLAI FAMÍLIA per a formalitzar el tràmit.

DATA LÍMIT PER INSCRIPCIÓ I PAGAMENT, DIUMENGE 29. Si per la raó que fos, no podeu venir diumenge, envieu un correu a paresesplaiestel@gmail.com i ens posarem en contacte per posar-nos d’acord.

 

ANIMEU-VOS A VENIR AL TEATRE, SEGUR QUE GAUDIREM PLEGATS D’UNA BONA FUNCIÓ I POTSER EN ACABAR FEM TERTULIA.

ENS VEIEM DIUMENGE!

 

Animació de Famílies

Comments are closed.